Foto's evenementen

eerstefileooit

Filmpjes

Partner:

PWC

 

logo fehac 150-116

 

Inloggen

PAC op facebook:

FacebookLogo

Tanja KorevaarIk ben de opvolger van Wim Oude Weernink als redacteur van de TufTuf. In de volgende ledenvergadering in 2018 stel ik mijn kandidaat als bestuurslid communicatie. Ik zal de komende digitale TufTufs maken verzorg het magazine eind 2017 bij u op de mat valt. Ook beheer ik samen met Laurens Klein onze Facebook-pagina en website.

Met mijn partner Wouter Zwart heb ik in 2015 voor het eerst tijdens de BeForty Rit in Gilze-Rijen kennis gemaakt met de PAC. Ik was gelijk enthousiast over de auto’s en de ritten. Hoewel ik uit een motorfamilie kom, vind ik auto’s interessanter, vooral vanwege de vormgeving. De interesse in auto’s ook waar Wouter en ik elkaar in vonden.

Mijn beroep is communicatieadviseur. Daarom vind ik het heel leuk om weer een magazine te maken, zoals ik in het verleden ook wel personeelsmagazines heb gemaakt. Ik vind een magazine nog steeds een hoge ‘aaibaarheidsfactor’ hebben. U kunt mij tegenkomen bij een aantal ritten. Een bijdrage aan de TufTuf is welkom. U kunt contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-25258064.

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com